Horia Chiţu, IT Smart Distribution: Venituri de 8 mil. euro în opt luni

Autor: Anca Barbulescu Postat la 04 februarie 2013 483 afişări

Distribuitorul IT Smart Distribution a realizat o cifră de afaceri de 8 milioane de euro anul trecut, compania fiind înfiinţată în luna aprilie 2012.

"În 2012, IT Smart Distribution şi-a îndeplinit toate obiectivele strategice: o reţea naţională de reselleri IT, un portofoliu de furnizori de brand A, o echipă completă de profesionişti şi o cifră de afaceri de 8 milioane de euro", a declarat Horia Chiţu, directorul executiv al companiei, care a condus anterior distribuitorul Scop Computers.

Din totatul cifrei de afaceri, circa 85% provine din produse hardware, iar restul din produse software şi licente. În lunile mai-decembrie, compania a procesat peste 10.000 de comenzi.

"Realizarea cifrei de afaceri în 2012 se datorează în principal calităţii partenerilor noşri. Chiar dacă obiectivul principal nu a fost profitul, am reuşit să trecem pe plus după numai patru luni de activitate. Începând din acest an, vom avea şi obiectiv de profit", a mai spus Chiţu.

IT Smart Distribution fost înfiinţată în luna aprilie a anului trecut şi distribuie în prezent produse APC, Epson, HP, Kyocera şi copiatoare Toshiba. Pentru acest an, distribuitorul are în plan să completeze portofoliul cu patru noi branduri şi aşteaptă afaceri de 18 milioane de euro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/horia-chitu-it-smart-distribution-venituri-de-8-mil-euro-in-opt-luni-10541617
10541617
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.