"Homeland": Când va avea loc lansarea celui de-al optulea sezon. Este ultimul din serie | VIDEO

Autor: Ana Obretin Postat la 03 august 2019 490 afişări

Al optulea şi ultim sezon al serialului cu spioni "Homeland: Reţeaua Terorii" va avea premiera pe 9 februarie 2020, a anunţat producătorul, postul de televiziune american Showtime, citat de Associated Press.

Ultimul sezon al producţiei va avea 12 episoade şi va începe cu momentul recuperării psihice a fostului agent CIA Carrie Mathison (Claire Danes), după ce a fost închisă într-un penitenciar din Rusia. Fostul ei şef Saul Berenson (Mandy Patinkin) apelează la Carrie pentru a-l ajuta în nişte misiuni în Afganistan.

Din distribuţia acestui sezon fac parte, printre alţii, Beau Bridges, Maury Sterling şi Linus Roache.

Serialul american "Homeland" a fost dezvoltat de Howard Gordon şi Alex Gansa pe baza seriei israeliene "Hatufim/ Prisoners of War", creat de Gideon Raff. "Homeland" a debutat în 2011 şi s-a bucurat de un mare succes, fiind premiat cu două Goburi de Aur pentru cel mai bun serial, în 2011 şi 2012. De asemenea, a câştigat de-a lungul timpului zece premii Primetime Emmy. Actriţa americană Claire Danes a câştigat două Globuri de Aur şi două Emmy pentru rolul din popularul serial TV.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HOMELAND,
SERIAL,
FINAL

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.