Holcim Romania isi schimba seful

Autor: Ana Raduta Postat la 15 februarie 2011 15 afişări

Markus Wirth, directorul general al Holcim Romania, subsidiara grupului elvetian Holcim, isi va incheia la 31 martie mandatul pe care il detine la conducerea companiei de peste sase ani.

Pozitia sa va fi preluata de la 1 aprilie de catre Daniel Bach, care a ocupat anterior functia de vicepresedinte al subsidiarei Holcim din Filipine.

Markus Wirth va ramane in cadrul companiei in functia de presedinte al Consiliului de Administratie.

De asemenea, Markus Wirth ocupa si pozitia de presedinte al Camerei de

Comert Elvetia-Romania si este membru in conducerea Consiliului Investitorilor Straini (CIS). El isi va continua activitatea din conducerea CIS si ca expert in probleme de infrastructura in aceasta organizatie.

Sub managementul lui Markus Wirth, Holcim Romania s-a dezvoltat puternic pe piata locala, prin cresterea portofoliului de clienti, extinderea capacitatii de productie a fabricilor de ciment si a operatiunilor de pe pietele de betoane si agregate. "Anii petrecuti in Romania reprezinta una dintre cele mai frumoase perioade ale carierei mele. A venit insa momentul sa predau mandatul colegului

meu, Daniel Bach. Am incredere ca Daniel, care vine cu experienta internationala bogata, va fi un lider remarcabil al echipei Holcim Romania", a declarat Markus Wirth.

Daniel Bach este elvetian si are 47 de ani. A ocupat anterior pozitia de vicepresedinte de productie al Holcim Filipine si are o experienta de 16 ani in diverse functii operationale si de conducere in industria cimentului, in special pe pietele din Asia si Africa. Daniel Bach s-a alaturat Grupului Holcim in 1994 ca inginer de proiect si pe parcursul anilor, printre functiile sale s-a numaratsi cea de director tehnic al Holcim Indonezia sau responsabil pentru dezvoltarea operatiunilor Holcim in China prin pozitia sa de asistent pentru membrul din Comitetul Executiv care se ocupa de operatiunile din Asia.


Go4it.ro transmite LIVE de la cel mai mare targ de telefonie mobila din lume.Galaxy Tab 10.1, Galaxy S II si LG Optimus 3D par sa fie vedetele.

Vezi toate noutatile >>

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Holcim,
Markus Wirth,
director
/actualitate/holcim-romania-isi-schimba-seful-7987053
7987053
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.