Hidroelectrica va scoate la vânzare, din iunie, 88 de microhidrocentrale

Postat la 14 mai 2013 34 afişări

Producătorul de energie Hidroelectrica, deţinut de stat, va scoate la vânzare, începând cu luna iunie, 88 de microhidrocentrale, din cele aproape 160 de unităţi pe care le mai are.

Hidroelectrica va scoate la vânzare, din iunie, 88 de microhidrocentrale

 "Procesul de vânzare se va desfăşura în etape, începând cu luna iunie 2013, prin metode transparente şi competitive, cu respectarea legislaţiei române în vigoare", se arată într-un comunicat al Hidroelectrica.

Vânzarea microhidrocentralor (unităţi cu putere instalată de până la 10 MW) a fost aprobată de AGA companiei în 13 martie.

Cele 88 de unităţi au o putere instalată cumulată de 58 MW. Hidroelectrica operează hidrocentrale cu o capacitate totală de peste 6.000 MW.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hidroelectrica-va-scoate-la-vanzare-din-iunie-88-de-microhidrocentrale-10876239
10876239
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.