Hidroelectrica a amânat pentru 15 iulie licitaţia privind vânzarea a 25 de microhidrocentrale

Postat la 03 iulie 2013 52 afişări

Hidroelectrica a prelungit până la 11 iulie termenul de depunere a ofertelor la licitaţia privind vânzarea a 25 de microhidrocentrale, cu un preţ de pornire de 73,6 milioane lei (16,6 milioane euro), la cererea unor potenţiali investitori, fiind cumpărate 61 de dosare de prezentare a activelor.

Hidroelectrica a amânat pentru 15 iulie licitaţia privind vânzarea a 25 de microhidrocentrale

 "Procesul de vânzare (...) se bucură de un real succes, fiind achiziţionate de către persoane juridice române şi străine, în perioada 17 iunie - 1 iulie, 61 de dosare de prezentare a activelor. Ţinând cont de solicitările repetate de decalare a termenului de depunere a ofertelor, din partea mai multor firme din Europa şi SUA, cereri motivate de termenul scurt pentru vizitarea activelor şi realizarea unor due diligence proprii, Hidroelectrica înţelege să prelungească termenul de depunere a ofertelor până la data de 11.07.2013, ora 16.00", se arată într-un comunicat al companiei.

Astfel, plicurile cu documentaţiile de participare la licitaţie vor fi deschise la 12 iulie, o zi mai târziu vor fi anunţaţi ofertanţii acceptaţi, iar licitaţiile vor avea loc la 15 iulie. Compania de stat va vinde în cinci pachete cele 25 de unităţi, amplasate în judeţele Bihor, Cluj, Hunedoara şi Maramureş.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/hidroelectrica-a-amanat-pentru-15-iulie-licitatia-privind-vanzarea-a-25-de-microhidrocentrale-11074212
11074212
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.