Haşotti: Chiliman face deservicii PNL. E nevoie de o discuţie clară, sinceră, colegială

Postat la 14 ianuarie 2013 10 afişări

Liderul senatorilor liberali, Puiu Haşotti, a declarat, luni, că primarul Sectorului 1, Andrei Chiliman, face deservicii partidului prin atitudinile politice, el arătând, întrebat dacă este necesară excluderea acestuia din PNL, că mai întâi este necesară o discuţie clară, sinceră şi colegială.

"În mod clar, pentru mine, domnul Chiliman greşeşte. Aprecierile pe care le face nu sunt în conformitate cu realitatea. Este regretabil că face astfel de lucruri, mai ales că este un vechi membru al PNL, este şi un destoinic primar de Sector 1, dar aici eu discut politic. Domnul Chiliman face mari deservicii partidului prin atitudinile politice pe care le are, care seamănă foarte mult cu cele ale PDL", a spus Haşotti.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Haşotti,
Chiliman,
deservicii,
PNL
/actualitate/hasotti-chiliman-face-deservicii-pnl-e-nevoie-de-o-discutie-clara-sincera-colegiala-10461819
10461819
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.