Harta clanurilor interlope din Romania. Bucurestiul, orasul unde bandele se calca in picioare

Postat la 16 martie 2011 1705 afişări

Reglarile de conturi, omorurile la comanda, traficul de droguri, escrocheriile, taxele de protectie, talhariile, furturile, proxenetismul si traficul de persoane sunt cele mai importante activitati infractionale ale bandelor interlope. gandul va prezinta harta clanurilor interlope din Romania. Dupa cum se poate constata, exista destule pete albe, respectiv judete unde autoritatile nu s-au "confruntat" cu interlopii.

Bucuresti

Lupta pentru intaietate este acerba in Capitala, unde exista cele mai multe clanuri. Cele mai importante dintre acestea sunt:

Clanul Gemenilor

Liderul gruparii Gemenilor, Sandu Geamanu, este unul dintre cei mai temuti interlopi bucuresteni, mentinandu-si aceasta pozitie de peste zece ani.

Clanul Spoitoru

Lider al bandelor bucurestene inca din anii '90, Fane Spoitoru a fost multa vreme unul dintre cei mai temuti si respectati interlopi.

Clanul Capatana

Fost valutist, liderul Fane Capatana a fost implicat in jefuirea mai multor tiruri, folosind o legitimatie falsa de politist.

Clanul Camataru

Fratii Nutu si Sile Camataru au fost arestati in 2004 pentru santaj, proxenetism, inselaciune si camatarie. In vara anului trecut, Nutu Camataru iesea, triumfator, din Jilava, calare pe un armasar pur-sange.

Clanul Stoaca

Specializati in trafic de droguri, membrii clanului Stoaca s-au axat pe Sectorul 5, multi dintre ei fiind arestati pentru santaj, proxenetism, inselaciune, taxa de protectie si camatarie.

Clanul Preda

Cel mai cunoscut clan activ in Sectorul 6 este cel al luptatorului Eugen Preda. Taxele de protectie, proxenetismul si recuperarile sunt cele mai importante activitati ale clanului.

Clanul Pietroi

Clanul lui Sile Pietroi si-a impus suprematia in Sectoarele 2 si 3, fiind implicat in lipsire de libertate, batai sau santaj.

Clanul Duduienilor

Una dintre cele mai rau famate zone ale Capitalei, Pantelimonul, este controlata de clanul Duduienilor.

Sadovenii

Lumea interlopa a Capitalei nu ar fi completa fara mentionarea altor trei grupari importante, active de mai bine de zece ani. Banda Sadovenilor, gruparea Caranilor si cea a lui Gruia sunt implicate in comiterea mai multor faradelegi, printre care prostitutie si trafic de droguri.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
interlopi,
clanuri,
infractiuni,
politie
/actualitate/harta-clanurilor-interlope-din-romania-bucurestiul-orasul-unde-bandele-se-calca-in-picioare-8064906
8064906
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.