Harrison Ford, narator al unui documentar despre aviaţie

Autor: Florin Badescu Postat la 20 martie 2015 70 afişări

Actorul Harrison Ford, care a suferit un accident destul de serios în urmă cu două săptămâni, după ce a efectuat o aterizare de urgenţă cu un avion de agrement pe un teren de golf din Los Angeles, a acceptat rolul de narator într-un documentar despre istoria aviaţiei produs de National Geographic.

Starul hollywoodian se află încă în spital unde primeşte tratament medical de specialitate pentru rănile suferite pe 5 martie, atunci când avionul său - un model folosit în Al Doilea Război Mondial - a efectuat o aterizare de urgenţă la scurt timp după ce decolase de pe Aeroportul Municipal din Santa Monica.

Joi, directorii de la National Geographic Studios au anunţat că Harrison Ford şi-a dat acordul pentru a deveni naratorul filmului documentar "Living in the Age of Airplanes".

Documentarul va detalia istoria aviaţiei şi felul în care ea a schimbat lumea în ultimul secol. Cineaştii americani au utilizat pentru acest film o serie de imagini realizate din aer, din 18 ţări aflate pe toate cele şapte continente.

Filmul va avea premiera pe 8 aprilie la Smithsonian's National Air and Space Museum din Washington şi va fi difuzat apoi în mai multe cinematografe americane începând din 10 aprilie.

Cunoscut pentru rolurile din seriile "Indiana Jones" şi "Războiul Stelelor", Harrison Ford a declarat în trecut că preferă ca publicul să-şi amintească de el pentru roluri precum cele din "Martorul" - care i-a adus singura nominalizare la premiul Oscar pentru rol principal - şi "The Mosquito Coast", cu Helen Mirren şi River Phoenix, două filme de Peter Weir. Ford a mai jucat în filme precum "Sabrina", în regia celebrului Sydney Pollack, şi "Imigranţii/ Crossing Over", în regia lui Wayne Kramer.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
HARRISON FORD,
NARATOR,
AVIAŢIE
/actualitate/harrison-ford-narator-al-unui-documentar-despre-aviatie-14024127
14024127
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.