Hakan Şukur, fost fotbalist: Erdogan mi-a luat tot. Sunt considerat inamicul politicii eronate

Postat la 14 ianuarie 2020 163 afişări

Hakan Şukur, fost fotbalist: Erdogan mi-a luat tot. Sunt considerat inamicul politicii eronate

 Fostul atacant turc Hakan Şukur (48 de ani) a oferit un interviu în presa din Germania, în care a vorbit despre situaţia în care se află de cinci ani, de când a fost nevoit să plece din Turcia, din cauza regimului impus de Recep Erdogan.

Fostul fotbalist a fost considerat trădător, i-a fost luată toată averea şi s-a refugiat în SUA, unde îşi câştigă traiul având job-uri obişnuite. Hakan Şukur lucrează într-o cafenea, iar în timpul liber devine şofer de Uber.

”Erdogan mi-a luat totul. Mi-a luat dreptul la libertate, nu m-a lăsat să mă exprim, nu mi-a dat dreptul să muncesc. Am câteva apartamente în Turcia, dar nu pot să le închiriez. Toţi chiriaşii care au încercat să stea acolo s-au trezit cu ameninţări. Şi eu am fost păzit pentru o perioadă după ce m-am mutat aici, am avut sprijinul autorităţilor.

Am ajuns la fundul sacului, trebuie să muncesc în fiecare zi. Eu iubesc Turcia, dar sunt inamicul politicii eronate.” , a spus Hakan Şukur în Bild.

Hakan Şukur a avut o carieră importantă şi şi-a pus amprenta în fotbalul european, evoluând la echipe cu nume, precum Bursaspor, Galatasaray, Torino, Inter, Parma sau Blackburn. A câştigat 17 trofee, iar cele mai importante sunt Cupa Italiei cu Parma (2002) şi Cupa UEFA cu Galatasaray (2000).

(sursa: Mediafax)

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
erdogan,
fost fotbalist,
politica,
turcia

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.