Hăineală: Marţi avem întâlnirea cu premierul în ceea ce priveşte propunerile de procurori şefi

Postat la 28 martie 2013 12 afişări

Preşedintele CSM, Oana Schmidt-Hăineală, a declarat, joi, că întâlnirea cu premierul Victor Ponta în chestiunea propunerii procurorilor şefi pentru Parchet şi DNA va avea loc marţi la ora 11:00, discuţiile cu premierul având în vedere calitatea acestuia de ministru interimar al Justiţiei.

Hăineală: Marţi avem întâlnirea cu premierul în ceea ce priveşte propunerile de procurori şefi

 Întrebată când va avea loc întâlnirea cu premierul Victor Ponta la CSM, Hăineală a răspuns: "Marţi la ora 11:00 vom avea o discuţie cu prim-ministrul în calitatea sa de ministru interimar al Justiţiei".

Ea a mai susţinut că din punct de vedere constituţional nu există nicio diferenţă în cazul atribuţiilor ministrului Justiţiei în funcţie şi a celui interimar, Ponta având posibilitatea de a propune procurorii şefi pentru Parchet şi DNA.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/haineala-marti-avem-intalnirea-cu-premierul-in-ceea-ce-priveste-propunerile-de-procurori-sefi-10696550
10696550
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.