Hackerii ruşi au atacat Trezoreria SUA

Autor: Mediafax Postat la 01 noiembrie 2022 49 afişări

Hackerii ruşi au atacat Trezoreria SUA

Trezoreria SUA a fost ţinta unui grup de hackeri ruşi luna trecută, a anunţat marţi un oficial american, citat de Reuters.

Trezoreria SUA a fost ţinta unui grup de hackeri ruşi luna trecută, a declarat marţi un oficial al Trezoreriei SUA.

Totuşi, incidentul a provocat puţine perturbări confirmând că măsurile sporite de securitate funcţionează, a precizat oficialul

Trezoreria a atribuit atacurile de tipul DDoS lui Killnet, grupul de hackeri ruşi care şi-a asumat responsabilitatea pentru întreruperea site-urilor web ale mai multor state şi aeroporturi din SUA în octombrie.

Informaţia a fost confirmată pentru Reuters de Todd Conklin, consilier în domeniul securităţii cibernetice al secretarului adjunct al Trezoreriei, Wally Adeyemo.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
trezorerie,
hackeri,
sua,
rusi,
atac,
grup

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.