H&M va deschide magazine in Palas Iasi si in mall-urile Iulius din Timisoara si Cluj-Napoca

Postat la 26 octombrie 2010 62 afişări

Retailerul suedez de imbracaminte H&M va deschide trei magazine la Iasi, Timisoara si Cluj-Napoca, in centrele comerciale Palas, respectiv Iulius Mall, dezvoltate de compania Iulius Group, controlata de omul de afaceri Iulian Dascalu.

Compania Iulius Group anunta parteneriatul cu retailerul suedez H&M pentru deschiderea a trei magazine in cadrul ansamblului urbanistic Palas din centrul Iasului, in Iulius Mall Timisoara si Iulius Mall Cluj, se arata intr-un comunicat al dezvoltatorului.

"Alegerea de catre H&M a ansamblului urbanistic Palas Iasi si a mall-urilor noastre din vestul si centrul tarii da un plus de valoare portofoliului companiei", a declarat, in comunicat, Iulian Dascalu, presedintele Iulius Group.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
H&M,
Palas Iasi,
Iulius mall
/actualitate/h-m-va-deschide-magazine-in-palas-iasi-si-in-mall-urile-iulius-din-timisoara-si-cluj-napoca-7568475
7568475
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.