Guvernul vrea sa infiinteze un departament pentru supervizarea constructiei Nabucco in Romania

Postat la 20 iulie 2011 47 afişări

Guvernul vrea sa infiinteze un comitet interdepartamental format din reprezentanti din sapte ministere si din membri ai mai multor institutii pentru supervizarea realizarii gazoductului Nabucco in Romania.

"Comitetul interdepartamental reprezinta un cadru intern pentru urmarirea realizarii proiectului Nabucco, discutarea aspectelor legate de implementare, formularea de propuneri la nivel intern si luarea de decizii referitoare la sprijinirea si solutionarea unor probleme legate de implementarea acestuia. Comitetul informeaza periodic si ori de cate ori este necesar Guvernul cu privire la activitatea desfasurata si masurile dispuse", se arata intr-un proiect de Hotarare de Guvern elaborat de Ministerul Economiei. Din aceasta structura vor face parte secretari de stat din ministerele Economiei, Finantelor Publice, Administratiei si Internelor, Mediului si Padurilor, Justitiei, Afacerilor Externe si Dezvoltarii Regionale si Turismuluim, precizeaza proiectul de act normativ.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
energie,
supervizare,
constructie,
nabucco
/actualitate/guvernul-vrea-sa-infiinteze-un-departament-pentru-supervizarea-constructiei-nabucco-in-romania-8509179
8509179
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.