Guvernul taie subventiile „nesimtite“ pe care le-a dat taranilor evazionisti

Postat la 29 aprilie 2010 12 afişări

Circa 56.000 de fermieri care lucreaza o treime din suprafata agricola a tarii sunt persoane fizice, adica nu platesc taxe la stat. Fiecare dintre ei are, in medie, 48 de hectare.

Zeci de mii de producatori agricoli vor ramane in acest an fara ajutoare de la stat daca nu se inregistreaza la Registrul Comertului ca persoane fizice autorizate, intreprindere individuala sau intreprindere familiala. Ministerul Agriculturii a luat aceasta masura pentru ca inclusiv marii proprietari de terenuri, cu sute de hectare, au beneficiat ani de-a randul de subventii de sute de milioane de euro anual, desi functionau ca persoane fizice, adica nu plateau dari la stat.

Cititi mai multe pe www.gandul.info

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-taie-subventiile-nesimtite-pe-care-le-a-dat-taranilor-evazionisti-6072159
6072159
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.