Guvernul SUA rămâne parţial închis. Donald Trump îi atacă pe democraţi după ce au respins concesiile sale

Postat la 20 ianuarie 2019 47 afişări

Preşedintele american Donald Trump a criticat dur reprezentanţii Partidului Democrat, care au respins sâmbătă propunerile pe care le-a făcut pentru încheierea celui mai lung blocaj guvernamental federal din istoria Statelor Unite, relatează BBC.

Guvernul SUA rămâne parţial închis. Donald Trump îi atacă pe democraţi după ce au respins concesiile sale

Donald Trump s-a declarat dezamăgit de faptul că Democraţii au respins propunerile înainte ca acesta să le prezinte. Preşedintele american a oferit două „compromisuri” în schimbul finanţării pentru construirea zidului de la frontiera cu Mexic.

 

Donald Trump a anunţat sâmbătă că este dispus să prelungească permisele temporare a aproximativ un milion de imigranţi, care riscau să fie deportaţi.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.