Guvernul revine asupra anunţului iniţial: Codul de procedură civilă, amânat până la 15 februarie

Postat la 30 ianuarie 2013 18 afişări

Guvernul a revenit asupra anunţului iniţial privind amânarea Codului de procedură civilă şi a precizat că data la care noul Cod va intra în vigoare este 15 februarie, şi nu 1 iulie.

După ce a anunţat că Executivul a decis, miercuri, ca prevederile Codului de procedură fiscală să fie amânate până la 1 iulie, Biroul de Presă al Guvernului a revenit cu o "rectificare", în care precizează că intrarea în vigoare a noului Cod de procedură civilă se amână până la 15 februarie 2013.

Guvernul a anunţat anterior că amânarea este decisă pentru finalizarea procedurii de reexaminare a propunerii privind degrevarea instanţelor judecatoresti, precum şi pentru pregătirea judecătorilor şi întregului sistem judiciar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvern,
procedură civilă,
cod
/actualitate/guvernul-revine-asupra-anuntului-initial-codul-de-procedura-civila-amanat-pana-la-15-februarie-10533617
10533617
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.