Guvernul Orban a fost demis cu 261 de voturi

Postat la 05 februarie 2020 172 afişări

Guvernul Orban a fost demis cu 261 de voturi

Guvernul Ludovic Orban a fost demis, miercuri, moţiunea de cenzură iniţiată de PSD şi UDMR fiind votată de 261 de parlamentari, a anunţat preşedintele Camerei Deputaţilor, Marcel Ciolacu.

”În acest moment guvernul Orban a căzut. Este un pas foarte mare pentru democraţie, economie şi pentru sănătatea românilor. A fost o mobilizare. Până acum nu s-a întâmplat aşa ceva, să treacă o moţiune cu un asemenea scor. S-au trezit mulţi colegi, îănseamnă. În acest moment e o criză provocată de domnul Orban şi PNL. Aşteptăm să fim chemaţi la consultări de preşedintele României”, a declarat Marcel Ciolacu.

El a mai spus că va avea o discuţie cu liderul ProRomânia, Victor Ponta, pentru o propunere comună pentru funcţia de prim-ministru..

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
guvern,
demitere,
voturi,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.