Un jucător din piaţa serviciilor medicale deschide un nou centru de diagnostic dedicat infertilităţii şi endometriozei

Autor: Andra Stroe Postat la 04 februarie 2020 28 afişări

Un jucător din piaţa serviciilor medicale deschide un nou centru de diagnostic dedicat infertilităţii şi endometriozei

Reţeaua de sănătate Regina Maria anunţă lansarea noului corp al Policlinicii Enescu, în cadrul căruia vor funcţiona Centrul de diagnosticare a infertilităţii şi Centrul de Endometrioză. Localizată în centrul capitalei, policlinica oferă pacienţilor acces la o serie de programe, pachete şi servicii în premieră pentru diagnosticarea infertilităţii şi abordarea multidisciplinară a endometriozei.

Noul corp al policlinicii are o suprafaţă de 1.300 de metri pătraţi şi include 21 de cabinete. Prin intermediul echipei de 35 de medici, pacienţii vor avea acces la peste 27 de specialităţi, precum obstetrică-ginecologie, genetică medicală, ecografie, urologie, hematologie, endocrinologie, reumatologie, ortopedie, medicină internă, medicină generală, ORL, cardiologie, gastroenterologie, hematologie, pneumologie, dermatologie, chirurgie generală, boli infecţioase şi pediatrie.

Endometrioza afectează 10% dintre femeile din întreaga lume, iar statisticile din România arată că peste 500.000 de românce se confruntă cu această boală, spun reprezentanţii Regina Maria. Din cauza faptului că puţine femei ajung la un diagnostic corect, nu primesc nici tratamentul corespunzător. Reţeaua de sănătate Regina Maria a preluat recent Centrul EndoInstitute din Timişoara, cel mai mare centru de diagnosticare şi tratament a endometriozei din Sud-Estul Europei şi singurul Centru de Excelenţă din România acreditat de Liga Europeană de Endometiroză (EEL).

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
regina maria,
medicina,
sanatate

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.