Guvernul bulgar promite să salveze compania feroviară de stat fără concedieri

Postat la 07 august 2013 42 afişări

Guvernul bulgar va face tot ce îi stă în putinţă pentru a salva compania naţională de transport feroviar BDZ, care are mari probleme financiare, fără a face concedieri, a declarat marţi ministrul Transporturilor, Danail Papazov.

Guvernul bulgar promite să salveze compania feroviară de stat fără concedieri

 Papazov s-a întâlnit cu angajaţii feroviari cu ocazia celei de-a 125-a aniversări a BDZ şi a dat asigurări că Guvernul nu intenţionează să continue o campanie de concedieri iniţiată de executivele anterioare, transmite Novinite.

El a adăugat că Guvernul va concepe un plan de restructurare a companiei în lunile următoare.

Papazov a mai spus că ministerul pe care îl conduce va organiza în septembrie o întâlnire cu creditorii BDZ pentru negocierea restructurării datoriilor companiei.

BDZ are împrumuturi în valoare de 750 milioane de leva (375 milioane euro), din care credite de 175 milioane de leva (87,5 milioane euro) cu termenele de plată depăşite.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-bulgar-promite-sa-salveze-compania-feroviara-de-stat-fara-concedieri-11221380
11221380
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.