Guvernul avizează majorarea taxelor şi impozitelor locale pentru 2013 cu până la 16,05%. Autorităţile locale decid dacă aplică măsura

Postat la 12 decembrie 2012 12 afişări

Guvernul a avizat majorarea taxelor şi impozitelor locale pentru anul viitor, cu până la 16,05%, au declarat surse oficiale. În octombrie, Ministerul Finanţelor a publicat un proiect de hotărâre privind actualizarea taxelor şi impozitelor locale cu rata inflaţiei pe ultimii trei ani, respectiv majorarea acestora cu 16,05%, reluând în mare parte prevederile unui proiect de ordonanţă publicat de minister în luna martie, dar care nu a ajuns să fie aprobat în Guvern.

Ulterior, premierul Victor Ponta a declarat că primarii vor decide dacă impozitele, taxele şi amenzile locale vor fi majorate anul viitor cu 16%, raportat la inflaţia din perioada 2010-2012, şi a arătat că s-a enervat că reprezentanţii Ministerului Finanţelor nu l-au consultat şi nu au explicat mai clar.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Guvernu,
majorarea taxelor,
impozite
/actualitate/guvernul-avizeaza-majorarea-taxelor-si-impozitelor-locale-pentru-2013-cu-pana-la-16-05-autoritatile-locale-decid-daca-aplica-masura-10388499
10388499
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.