Guvernul ar putea cere FMI cresterea deficitului, pe forta majora din cauza inundatiilor

Postat la 01 iulie 2010 14 afişări

Guvernul ar putea cere Fondului Monetar International discutarea cresterii deficitului convenit, invocand forta majora, determinata de inundatiile care au afectat Romania, a declarat, joi, la Suceava, ministrul Transporturilor, Radu Berceanu.

Intrebat de corespondentul MEDIAFAX daca FMI ar putea fi notificat in aceste zile despre aceasta propunere, Berceanu a spus ca documentele deja au fost trimise pentru boardul FMI din aceste zile, dar ca aceasta discutie ar putea avea loc in perioada 26 iulie - 4 august, cand este programata o vizita a reprezentantilor FMI în Romania.

"Atunci vom avea toate documentele pregatite sa discutam o situatie de forta majora", a spus Berceanu.

El a subliniat ca atat dorinta Guvernului roman, cat si a Uniunii Europene si FMI este de a mentine un anumit deficit bugetar pentru ca un astfel de deficit ajuta Romania.

Mai multe amanunte pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/guvernul-ar-putea-cere-fmi-cresterea-deficitului-pe-forta-majora-din-cauza-inundatiilor-6475916
6475916
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.