Guvernul anunţă despăgubiri de peste 5.6 milioane pentru imobilele expropriate în construcţia Autostradei Bucureşti-Braşov

Postat la 02 octombrie 2019 50 afişări

Guvernul anunţă despăgubiri de peste 5.6 milioane pentru imobilele expropriate în construcţia Autostradei Bucureşti-Braşov

Guvernul acordă despăgubiri de peste 5.6 milioane lei pentru 642 de imobile aflate pe amplasamentul autostrăzii Bucureşti-Braşov, a anunţat purtătorul de cuvânt al instituţiei, Nelu Barbu. Totodată, Guvernul a suplimentat suma acordată imobilelor expropriate din zona pasajului Bucureşti-Domneşti.

„Astăzi, la iniţiativa ministerului Transporturilor, guvernul a aprobat două hotărâri de guvern referitoare la exproprieri de imobile pentru două obiective de investiţii de utilitate publică, de interes naţional. Aşadar pentru 642 de imobile aflate pe amplasamentul autostrăzii Bucureşti-Braşov se vor acorda despăgubiri de peste 5.6 milioane lei”, a anunţat Nelu Barbu, la finalul şedinţei de Guvern.

O altă hotărâre aprobată miercuri vizează suplimentarea sumei acordate imobilelor expropriate de pe amplasamentul Pasajul Bucureşti-Domneşti, cu suma de 80 de mii de lei.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
bucuresti,
guvern,
imobile,
anunt

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.