Donald Trump trece la atac: Preşedintele american spune că ancheta care ar putea duce la demiterea sa este o „lovitură de stat”

Postat la 02 octombrie 2019 50 afişări

Donald Trump trece la atac: Preşedintele american spune că ancheta care ar putea duce la demiterea sa este o „lovitură de stat”

Liderul de la Casa Albă, Donald Trump, şi-a intensificat retorica împotriva opoziţiei democratice, catalogând ancheta care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui drept o "lovitură de stat".

"Pe măsură ce aflu tot mai multe, ajung la concluzia că ceea ce se petrece nu este o procedură de demitere, este o LOVITURĂ DE STAT (sic!) cu intenţia de a lua poporului puterea, votul său, libertăţile sale, al Doilea Amendament, religia, armata, zidul de la frontieră şi drepturile divine de cetăţean al Statelor Unite ale Americii!", a afirmat preşedintele Trump, într-un mesaj postat pe Twitter.

Camera Reprezentanţilor din SUA a lansat o investigaţie parlamentară care ar putea conduce la iniţierea procedurii demiterii preşedintelui Donald Trump, suspectat că ar fi cerut Ucrainei anchetarea fostului vicepreşedinte Joseph Biden, favorit pentru a deveni candidatul Partidului Democrat la funcţia de preşedinte al SUA, şi a fiului acestuia, Hunter Biden. În cadrul investigaţiei, Camera Reprezentanţilor i-a trimis citaţii secretarului de Stat Mike Pompeo prin care îi solicită să ofere toate documentele referitoare la contactele preşedintelui Donald Trump cu Ucraina.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
donald trump,
presedinte,
lovitura de stat

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.