Guvernul a trimis FMI o scrisoare in care anunta ca a incheiat anul 2010 cu un deficit de 6,6%

Postat la 04 ianuarie 2011 14 afişări

Guvernul a transmis Fondului Monetar International (FMI) o scrisoare in care sustine ca Romania a indeplinit toate conditionalitatile pentru a primi o noua transa din imprumut, inchizand anul 2010 cu un deficit de 6,6% din PIB, cu 1,27 milioane bugetari si cu stocul de arierate sub limitele agreate.

Stadiul indeplinirii conditionalitatilor fata de FMI, inaintea board-ului programat pentru sfarsitul acestei saptamani, a fost discutat, marti, la Guvern, de premierul Emil Boc cu ministrul Finantelor, Gheorghe Ialomitianu. "Deficitul bugetar preliminat pe intregul an 2010 a fost in jurul a 6,58% din PIB, sub limita convenita cu FMI, si putea cobori la 6,4% daca nu erau achitate o parte dintre arierate", au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
economie,
deficit,
limita,
Guvern,
scrisoare,
FMI
/actualitate/guvernul-a-trimis-fmi-o-scrisoare-in-care-anunta-ca-a-incheiat-anul-2010-cu-un-deficit-de-6-6-7862597
7862597
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.