Guvernul a introdus 16 noi molecule pe lista medicamentelor gratuite şi compensate

Postat la 21 martie 2018 140 afişări

Guvernul a introdus, miercuri, 16 noi molecule pe lista medicamentelor gratuite şi compensate destinate pentru tratamentul mai multor afecţiuni, cum ar fi afecţiuni oncologice, astm bronşic, poliartrită reumatoidă, afecţiuni care ţin de HIV-SIDA, dermatică atopică gravă sau tuberculoză.

Guvernul a introdus 16 noi molecule pe lista medicamentelor gratuite şi compensate

”Au fost introduse 16 molecule noi în lista medicamentelor gratuite şi compensate prin intermediul uneo hotărâri de Guvern. Medicamentele sunt destinate pentru tratamentul mai multor afecţiuni, cum ar fi afecţiuni oncologice, astm bronşic, poliartrită reumatoidă, afecţiuni care ţin de HIV-SIDA, dermatică atopică gravă sau tuberculoză”, a declarat Nelu Barbu.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.