Sumele incredibile pe care le câştigă copii din serialul "Stranger Things"

Autor: Florin Casota Postat la 21 martie 2018 1389 afişări

Stranger Things, serialul produs de Netflix, a devenit într-un timp scurt un serial foarte popular şi drept urmare şi vedetele au primit o compensaţie pe măsură. Sezonul trei vine cu măriri salariale pentru toţi actorii.

Sumele incredibile pe care le câştigă copii din serialul "Stranger Things"

Potrivit The Hollywood Reporter, copiii din serial primesc salarii de 12 ori mai mari pentru sezonul trei comparativ cu primele două sezoane. Actorii erau plătiţi în funcţie de experienţă şi actori consacraţi precum Winona Ryder sau David Harbour câştigau 100.000 de dolari, respectiv 80,000 de dolari pe fiecare episod. Acum ambii câştigă 350.000 de dolari pentru fiecare episod.

Cei mai tineri actori, Finn Wolfhard (Mike), Gaten Matarazzo (Dustin), Caleb McLaughlin (Lucas) şi Noah Schnapp (Will), incasează 250.000 de dolari pe fiecare episod. La început aceştia câştigau în jur de 20.000 de dolari/episod. De asemenea, toţi actorii din serial au primit un bonus de 60.000 de dolari datorită popularităţii serialului. 

Noul sezon va fi lansat fie la sfârşitul anului 2018 sau la începutul lui 2019.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.