Guvern: Blocarea adoptării primei rectificări bugetare afectează negativ economia

Postat la 24 august 2018 58 afişări

Guvernul a susţinut, vineri, că refuzul preşedintelui de a convoca de urgenţă CSAT pentru avizarea rectificării bugetare afectează negativ economia, după ce şeful statului a convocat şedinţa CSAT pe 4 septembrie.

Guvern: Blocarea adoptării primei rectificări bugetare afectează negativ economia

”Guvernul României îşi înţelege pe deplin responsabilităţile pe care le are pentru asigurarea bunei guvernări şi va lua toate măsurile necesare pentru plata integrală şi la timp a pensiilor, alocaţiilor şi indemnizaţiilor pentru copii, salariilor bugetarilor, asigurarea serviciilor medicale şi a siguranţei cetăţenilor, buna funcţionare a instituţiilor statului, în pofida încercărilor preşedintelui României Klaus Iohannis de blocare a adoptării primei rectificări bugetare din acest an. Refuzul preşedintelui României de a convoca de urgenţă CSAT pentru avizarea proiectului rectificării bugetare poate periclita nu doar veniturile categoriilor cele mai vulnerabile, adică pensionarii, mamele şi copiii, ci şi accesul pacienţilor la serviciile medicale”, se arată într-un comunicat de presă remis MEDIAFAX.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.