ESTE OFICIAL: Schimbări MAJORE pentru toţi şoferii. ANUNŢUL făcut în această seară. Ce se întâmplă cu amenzile

Postat la 24 august 2018 134 afişări

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat că se modifică termenul de plată pentru jumătate din minimul amenzii de la 48 de ore la 15 zile de la data înmânării procesului-verbal.

ESTE OFICIAL: Schimbări MAJORE pentru toţi şoferii. ANUNŢUL făcut în această seară. Ce se întâmplă cu amenzile

„Cu alte cuvinte, dacă agentul constatator vă aplică o amendă de 200 de lei, iar minimul prevăzut de lege este 100 de lei, dumneavoastră veţi putea achita în termen de 15 zile calendaristice doar 50 de lei”, scriu reprezentanţii MAI pe pagina de Facebook a instituţiei.

 

O amendă contravenţională de circulaţie putea fi plătită la jumătate din minimul prevăzut de lege pentru contravenţia respectivă într-un termen de 48 de ore lucrătoare. Începând de astăzi, termenul se modifică la 15 zile de la momentul înmânării.

 

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.