Grupul francez care deţine Leroy Merlin cumpără magazinele bauMax din România

Postat la 08 iulie 2014 38 afişări

Retailerul austriac de bricolaj bauMax a ajuns la un acord cu grupul francez Adeo, proprietarul magazinelor Leroy Merlin, pentru vânzarea celor 15 magazine pe care le deţine în România, printr-o tranzacţie în acţiuni.

Grupul francez care deţine Leroy Merlin cumpără magazinele bauMax din România

 "Suntem mulţumiţi că am găsit o soluţie foarte bună pentru bauMax România, care asigură o perspectivă pozitivă pentru toţi cei implicaţi, mai ales pentru furnizori, care pot continua pe piaţa din România la fel ca până în prezent. bauMax îşi poate continua restructurarea cu băncile, în principal pe cele cinci pieţe cheie ale companiei", a declarat directorul general al bauMax, Michael Hurter, potrivit unui comunicat al companiei.

bauMax nu a dezvăluit preţul tranzacţiei, care trebuie să obţină avizul autorităţilro române pentru concurenţă.

Vânzarea operaţiunilor din România reprezintă un pas important pentru bauMax în procesul de restructurare, care ar urma să se desfăşoare până în 2016. Compania a anunţat în primăvară că bauMax se va concentra pe cinci ţări, Austria, Cehia, Slovacia, Ungaria şi Slovenia, şi va analiza operaţiunile din Turcia, România, Bulgaria şi Croaţia.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grupul-francez-care-detine-leroy-merlin-cumpara-magazinele-baumax-din-romania-12908105
12908105
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.