Grupul Fiat-Chrysler ar putea fi înregistrat în Olanda, după fuziunea celor două companii

Postat la 25 iulie 2013 24 afişări

Grupul Fiat-Chrysler ar putea fi înregistrat în Olanda, după finalizarea fuziunii celor doi producători auto, a declarat directorul general al acestora, Sergio Marchionne.

Grupul Fiat-Chrysler ar putea fi înregistrat în Olanda, după fuziunea celor două companii

 Stabilirea sediului central în Olanda ar putea fi avantajoasă dacă Fiat-Chrysler va opta pentru listarea principală a acţiunilor în Statele Unite, întrucât reglementările corporatiste din statul olandez sunt similare cu cele din Statele Unite, relatează Automotive News Europe.

Marchionne a declarat la sfârşitul lunii aprilie că ar prefera ca acţiunile Fiat-Chrysler să aibă ca piaţă principală bursa din New York.

Compania Fiat Industrial îşi va muta la rândul ei sediul central în Olanda după fuziunea cu divizia americană CNH, care va fi finalizată în această toamnă.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/grupul-fiat-chrysler-ar-putea-fi-inregistrat-in-olanda-dupa-fuziunea-celor-doua-companii-11154193
11154193
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.