Grupul EMI, furnizor european în domeniul soluţiilor industriale de acces, a preluat compania românească KADRA

Autor: Roxana Rosu Postat la 29 noiembrie 2023 68 afişări

Grupul EMI, furnizor european în domeniul soluţiilor industriale de acces, a preluat compania românească KADRA

Grupul EMI, furnizor european în domeniul soluţiilor industriale de acces, cu afaceri de 38 milioane euro în 2023, a preluat compania românească KADRA, furnizor de soluţii integrate pentru automatizarea şi managementul accesului.

„Prin primirea KADRA şi a fondatorilor săi în familia Grupului EMI, continuăm să punem în practică strategia noastră de consolidare a prezenţei în sectorul sistemelor de acces. Această colaborare îşi propune să pună în valoare expertiza specifică pe care fiecare companie o are în domeniul său predilect, KADRA având o contribuţie importantă cu cei 30 de ani de experienţă în furnizarea de soluţii de acces pentru sectoare diverse. Vom căuta în continuare noi parteneriate în zonele noastre geografice de tradiţie, parteneriate în cadrul cărora le propunem antreprenorilor autonomie operaţională, alături de toate beneficiile de a fi parte a unei platforme mari de soluţii şi servicii pentru automatizarea accesului, alimentată de resurse importante şi sprijin financiar din partea partenerilor noştri de la Innova Capital şi Morphosis Capital”, a declarat Jérôme France, CEO al Grupului EMI

În urma încheierii parteneriatului cu KADRA, Grupul EMI devine lider regional în sistemele industriale de acces, oferind şi servicii de montaj şi mentenanţă.

Furnizorul român se alătură de la 1 decembrie grupului EMI, care include în prezent EMI Romania, Decran Belgia şi Slovacia şi Access Systems Belgia.

Ambele companii vor continua să funcţioneze din punct de vedere operaţional în mod independent, ca entităţi juridice separate. Parteneriatul va permite optimizarea resurselor, a prezenţei tehnice din teren şi îmbunătăţirea calităţii soluţiilor şi serviciilor livrate.

„Vedem această colaborare ca pe un mare avantaj atât pentru KADRA, cât şi pentru Grupul EMI”, a declarat Octavian Fanea, CEO KADRA. „Este o oportunitate pentru companiile noastre să-şi pună laolaltă expertiza din domeniile în care fiecare excelează. Suntem onoraţi să fim parteneri în Grupul EMI, care devine din ce în ce mai puternic, care a depăşit deja graniţele României şi intenţionează să continue să crească prin noi achiziţii valoroase în Europa Centrală şi de Est”.

Această colaborare marchează al treilea parteneriat concretizat de Grupul EMI în mai puţin de doi ani, în linie cu obiectivul de a realiza cel puţin două tranzacţii anual.

Grupul EMI are o echipă de 300 de specialişti, din care aproape 200 în România.

 

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
acces,
grup,
solutii,
furnizor

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.