Grupul care deţine IKEA va lansa împreună cu Marriott un brand de hoteluri cu tarife reduse. Când ar putea fi deschis primul hotel

Postat la 05 martie 2013 14 afişări

O subsidiară a Inter IKEA Group, proprietarul mărcii de mobilă IKEA, şi compania Marriott International vor prezenta proiectul unui lanţ hotelier low-cost, sub brandul Moxy.

Inter IKEA investeşte circa 500 de milioane de dolari pentru aproximativ 50 de hoteluri cu tarif redus în Europa în următorii cinci ani, afirmă directori de la Marriott, printr-un parteneriat cu Marriott şi un operator european. Proiectul ar putea fi anunţat oficial marţi, potrivit Wall Street Journal.

Hotelurile nu vor folosi mobilă sau design IKEA. În schimb, grupul a recurs la o tehnică inovatoare de construcţie pentru a păstra la un nivel redus costurile de construcţie. Multe dintre hoteluri vor fi construite folosind camere prefabricate în altă parte şi asamblate la fel ca mobila IKEA. Acest tip de construcţie modulară este nouă pentru Marriott, notează Wall Street Journal.

Cititi mai multe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
ikea,
brand,
marriott,
deschidere,
detinere,
hoteluri
/actualitate/grupul-care-detine-ikea-va-lansa-impreuna-cu-marriott-un-brand-de-hoteluri-cu-tarife-reduse-cand-ar-putea-fi-deschis-primul-hotel-10637588
10637588
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.