Group Renault Romania a selectat 70 de stagiari pentru a lucra pe platforma uzinei Dacia

Postat la 29 aprilie 2011 56 afişări

A saptea editie programului de stagii organizat de Grupul Renault, a inceput in aprilie. Cei 70 de stagiari selectati din peste 400 studenti care au aplicat pe siteul corporate al companiei, daciagroup.com in perioada septembrie - noiembrie 2010 urmeaza cursuri ale facultatilor cu specializari tehnice din cadrul a 14 universitati din tara, la care s-a adaugat anul acesta si Universitatea Tehnica Moldova din Chisinau.

"Programul de Stagii 2011 Dacia Groupe Renault le ofera studentilor sansa de a se familiariza cu lumea complexa a automobilului intr-o companie internationala moderna. Realizarea lucrarii de licenta sub coordonarea colegilor din departamentele tehnice este doar unul dintre beneficiile acestui program", a declarat Radu Mavrodin, Director Resurse Umane al Grupului Renault in Romania.

Cititi mai multe pe www.zf.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Group Renault,
platforma,
Dacia,
uzine
/actualitate/group-renault-romania-a-selectat-70-de-stagiari-pentru-a-lucra-pe-platforma-uzinei-dacia-8205833
8205833
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.