Gripa noua aduce vanzari mai mari pentru farmacii

Postat la 27 noiembrie 2009 18 afişări

Solicitarile mastilor de protectie au fost de 20 de ori mai mari in lunile septembrie-noiembrie 2009 fata de aceeasi perioada a anului trecut, iar gelurile antibacteriene au inregistrat o crestere la fel de importanta ajungand la vanzari mai mari cu 650% fata de 2008, potrivit datelor companiei Help Net.

In perioada octombrie-noiembrie 2009 au beneficiat de vaccin antigripal peste 12.000 pacienti in farmaciile Help Net. Pacientii care au ales varianta sustinerii sistemului imunitar cu ajutorul produselor naturale au achizitionat cu 180% mai multe produse naturale pe baza de echinaceea, propolis sau gheara pisicii in 2009 fata de anul 2008, se arata intr-un comunicat al companiei farmaceutice.

"Specialistii nostri au pregatit cu grija aceasta perioada a anului in care se preconizau probleme grave cauzate de virusul AH1N1 si au sustinut masurile promovate de autoritatile sanitare pentru a diminua cat mai mult impactul epidemiei in Romania", declara Monica Popescu - PR Executive Help Net, retea de farmacii care cuprinde 105 farmacii in toata tara, avand circa 900 de angajati.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
gripa noua,
ah1n1,
vanzari,
farmacii,
Help Net
/actualitate/gripa-noua-aduce-vanzari-mai-mari-pentru-farmacii-5137365
5137365
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.