Greşeala care se regăseşte în majoritatea CV-urilor. Cum ar trebui să arate un curriculum vitae perfect

Postat la 25 aprilie 2016 11862 afişări

Greşeala care se regăseşte în majoritatea CV-urilor. Cum ar trebui să arate un curriculum vitae perfect

Experţii unei firme de redactare a CV-urilor au dat un exemplu despre cum ar trebui să arate un Curriculum Vitae perfect. Într-o singură pagină, aceştia au reuşit să rezume cariera unuia dintre cei mai influenţi oameni din industria Tech, Elon Musk, relatează Business Insider.

Elon Musk, unul dintre cei mai influenţi antreprenori din industria tech, are o experienţă de peste 20 de ani şi conducând numeroase startup-uri de succes. În cariera sa, Musk a reuşit să revigoreze industria enegiei solare, fiind de asemenea unul dintre inventatorii maşinilor electrice. Printre cele mai măreţe lucruri realizate de acesta se numără lansarea unei industrii de zbor comercial în spaţiu.

Vezi aici care este greşeala pe care majoritatea oamenilor o fac atunci când îşi scriu CV-ul

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
cv,
perfect,
redactare,
antreprenor,
tech,
pagina
/actualitate/greseala-care-se-regaseste-in-majoritatea-cv-urilor-cum-ar-trebui-sa-arate-un-curriculum-vitae-perfect-15271203
15271203
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.