Grecii de la OTE au mai vândut o bucăţică din businessul Telekom România: posturile TV cu profil sportiv

Postat la 21 iulie 2021 445 afişări

Grecii de la OTE au mai vândut o bucăţică din businessul Telekom România: posturile TV cu profil sportiv

Grupul elen OTE continuă să execute planul de exit de pe piaţa din România printr-o nouă vânzare: posturile TV cu profil sportiv ale Telekom România, conform unei notificări depuse astăzi de companie la Consiliul Naţional al Audiovizualului (CNA).

Cumpărătorul este subsidiara gigantului francez Orange, cea care va prelua şi businessul de servicii fixe (fostul Romtelecom).

Notificările au fost depuse de cele două companii din grupul Telekom România care au legătură cu posturile Telekom Sport, respectiv Telekom Romania Communications  şi Nextgen Communications.

Grupul OTE, controlat de nemţii de la Deutsche Telekom, a agreat anul trecut vânzarea diviziei fixe (fostul Romtelecom) către francezii de la Orange.

Contactaţi de ZF, reprezentanţii OTE şi ai Orange România nu au răspuns întrebărilor legate de tranzacţie până la momentul publicării acestei informaţii.

Urmărește Business Magazin

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.