Grecia relaxează restricţiile antiepidemice în cazul hotelurilor

Autor: Mihai Draghici Postat la 01 iunie 2020 190 afişări

Grecia a relaxat, luni, restricţiile antiepidemice impuse hotelurilor, în contextul planului de iniţiere a sezonului estival în două săptămâni, relatează agenţia Associated Press.

Grecia relaxează restricţiile antiepidemice în cazul hotelurilor

Măsurile antiepidemice au fost relaxate în cazul hotelurilor, cinematografelor în aer liber, piscinelor publice şi terenurilor de golf.

Zborurile internaţionale vor fi reluate pe aeroporturile din Atena şi Salonic pe 15 iunie, iar pe restul aeroporturilor pe 1 iulie.

Pentru zborurile din ţări europene cu număr redus de cazuri de coronavirus, testarea pasagerilor la sosire se va face doar aleatoriu.

"Grecia monitorizează continuu datele epidemiologice, în colaborare cu experţi din cadrul organizaţiilor europene şi internaţionale. Vom primi turişti din ţările care îmbunătăţesc situaţia epidemică şi vom rămâne vigilenţi în cazul deteriorării situaţiei", a declarat Stelios Petsas, purtătorul de cuvânt al Guvernului de la Atena.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GRECIA,
TURISM,

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.