Grapini a anulat participarea României la târgul de turism de la Munchen. Hotelierii şi agenţii acuză ministerul pentru pierderile suferite

Postat la 21 februarie 2013 17 afişări

Ministrul delegat pentru IMM şi Turism, Maria Grapini, a anulat luni participarea României la târgul de turism de la Munchen, care a început miercuri, iar hotelierii şi agenţii care au plătit deja biletele de avion şi camerele la hotel acuză ministerul pentru pierderile suferite.

"În urmă cu numai câteva ore am aflat cu uimire că România nu va fi prezentă la târgul de turism de la Munchen, eveniment care face parte din lista târgurilor aprobate şi anunţate de către ministerul pe care îl coordonaţi, aşa cum am fost informaţi anterior, chiar de către minister", se arată într-o scrisoare trimisă miercuri de către ANAT ministrului Maria Grapini.

Grapini a decis luni să anuleze prezenţa României la târgul de turism de la Munchen, după ce evenimentul a fost inclus anterior pe lista târgurilor agreate de ministerul pentru IMM şi Turism.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Munchen,
hotelierii,
agenţii,
minister
/actualitate/grapini-a-anulat-participarea-romaniei-la-targul-de-turism-de-la-munchen-hotelierii-si-agentii-acuza-ministerul-pentru-pierderile-suferite-10582504
10582504
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.