Grand Opening Cosmopolis Plaza - Mai Mult Decât Cumpărături. O Destinaţie!

Autor: Publicitate Postat la 18 octombrie 2023 65 afişări

Grand Opening Cosmopolis Plaza - Mai Mult Decât Cumpărături. O Destinaţie!

În urmă cu 7 ani Cosmopolis deschidea primul Strip Mall din interiorul unui cartier rezidenţial din România. Între timp, numărul locuitorilor din Cosmopolis, dar şi cel din zona de Nord a capitalei,  a crescut considerabil, la fel şi nevoia unei zone de retail mai mare şi cu mai multe servicii.

În 2023, în urma unei investiţii de 20 de milioane de euro, Cosmopolis Plaza se măreşte de cinci ori şi îşi propune să devină un punct de atracţie dedicat întregii zone de Nord, nu doar locuitorilor din Cosmopolis.

Opus Land Development, dezvoltatorul cartierului Cosmopolis, a extins semnificativ parcul de retail din zonă, adăugând 16.300 de metri pătraţi la cei  3.500 de metri pătraţi deja existenţi.

Noua zonă de retail park va oferi trei opţiuni de acces pentru clienţii care vin din afara complexului: un acces direct din Centura Bucureştiului, o intrare nouă în curs de finalizare dinspre Tunari, şi, în viitorul apropiat, o legătură directă din Autostrada A3.

Save the Date: 22 Octombrie 2023 Marea Deschidere Cosmopolis Plaza

Finalul lunii Octombrie este momentul mult aşteptat! Cosmopolis Plaza se pregăteşte pentru Marea Deschidere, care va avea loc pe 22 Octombrie 2023, între orele 15:00 şi 21:00. Vă invităm să vă alăturaţi nouă în această zi specială, când vom sărbători transformarea noastră într-o destinaţie completă de shopping, relaxare şi divertisment.

Concert Live Dorian Popa la deschiderea Cosmopolis Plaza

Vă invităm să vă bucuraţi de un concert live şi sesiuni de Meet&Greet cu artistul Dorian Popa, alături de un lineup muzical care-l include pe Emilian şi alţi 4 cântăreţi talentaţi ce interpretează cele mai îndrăgite cover-uri.

Pe lângă aceasta, vă aşteaptă momente de distracţie cu prezenţa Patrulei Căţeluşilor, atmosfera asigurată de un DJ talentat şi delicii culinare oferite de food trucks.

Nu vor lipsi: tombola şi premii atractive, dar şi activităţi variate, precum animatori pentru copii, face painting, baloane modelatoare, jocuri şi photo booth. Mai mult decât atât, veţi găsi standul ONG-ului #SpitalePubliceDinBaniPrivati cât şi pe cel al partenerilor de la Velо Academy, aducându-vă şi mai multă diversitate şi oportunităţi pentru a vă implica în comunitate. O zi plină de distracţie şi bucurie vă aşteaptă la deschiderea Cosmopolis Plaza, unde vom transforma o zi obişnuită într-o experienţă de neuitat pentru întreaga familie!

Prin extinderea suprafeţei comerciale de cinci ori, zona de retail va avea spaţii pentru cel puţin alte 40 de magazine noi, care se vor alătura celor 30, deja existente. Vizitatorii vor avea la dispoziţie aproximativ 500 de locuri de parcare şi trei căi de acces pentru a ajunge în Cosmopolis Plaza.  

Noile magazine din Cosmopolis Plaza vor satisface o gamă largă de preferinţe, de la branduri naţionale, cât şi internaţionale, care vor dispune de spaţii generoase pentru prezentare. Avem deja deschise magazine precum Jysk, Animax, Pepco, Sinsay, Tedi, Kik şi Carrefour, fiecare oferind experienţe de cumpărături de neegalat.

Noutăţile nu se opresc aici! În săptămânile ce urmează, veţi avea ocazia să exploraţi noi destinaţii de shopping şi distracţie. Sweat, unul din cele mai mari cluburi de wellness din Bucureşti, dar si branduri renumite precum C&A, Spartan, 5 to GO, Domino’s Pizza, Dr Max şi Shaormeria Băneasa sunt pe cale să vă încânte cu produse şi servicii de calitate, extinzând astfel varietatea şi calitatea experienţei de shopping în Cosmopolis Plaza.

Cosmopolis Plaza este “o experienţă în sine”

Mai vibrant ca niciodată, cu peste 40 de magazine noi, gata să vă întâmpine în fiecare colţ, Cosmopolis Plaza vine şi cu o premieră la capitolul relaxare şi sport: cel mai mare wellness club Sweat din ţară şi primul bazin de înot acoperit de dimensiuni semiolimpice din zonă.

Cu o suprafaţă impresionantă de 2.500 mp, Sweat este locul unde veţi găsi tot ceea ce aveţi nevoie pentru a vă menţine în formă şi pentru a vă îngriji de sănătatea voastră.

Wellness clubul vă aduce şi o serie de facilităţi suplimentare, disponibile atât pentru locuitorii Cosmopolis, cât şi pentru clienţii veniţi din afara cartierului, inclusiv lecţii de înot, recuperare postoperatorie în apă, SPA şi kinetoterapie.

Potrivit lui Ozan Tuncer, CEO Cosmopolis, "Cel mai important diferenţiator este acela că retail park-ul se adresează întregii zone de Nord şi nu doar rezidenţilor Cosmopolis."

Extinderea Cosmopolis Plaza va face legătura între magazinul Lidl şi strip mall-ul actual, care în prezent găzduieşte facilităţi precum: Carrefour Market, farmacie, cafenele, restaurante, cramă, cofetărie, brutărie, pet shop, florărie, croitorie, saloane de înfrumuseţare, şcoală de talente, servicii de curăţătorie, ATM şi altele. 

Mai mult decât shopping, Cosmopolis Plaza devine locul ideal de petrecere a timpului liber. Cu o comunitate de 14.000 de locuitori şi cu un plan de dezvoltare ce ţinteşte să ajungă la 30.000 de locuitori în următorii zece ani, Cosmopolis şi implicit Cosmopolis Plaza devin un pol important atât în zona rezidenţială cât şi în cea de retail, relaxare şi wellness.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Cosmopolis,
Plaza,
deschidere,
Dorian Popa

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.