Gothaer Asigurări Reasigurări numeşte un nou director

Autor: Ioana Matei Postat la 16 septembrie 2013 116 afişări

Lucian Marin îşi începe mandatul de director general adjunct (Deputy CEO) în conducerea executivă a companiei de asigurări Gothaer Asigurări Reasigurări S.A.

Gothaer Asigurări Reasigurări numeşte un nou director

Noul director general adjunct al companiei are o experienţă de peste 17 ani în domeniul asigurărilor, ultimul post ocupat înainte de a fi numit în această funcţie fiind de  director al diviziei non-life de la Groupama Asigurări, în cadrul căruia a condus operaţiunile de subscriere pentru majoritatea liniilor de asigurări. Între anii 2000 şi 2008, a fost director de asigurări bunuri şi răspunderi în ASIBAN S.A., unde a dezvoltat strategia de subscriere şi risc a companiei.

Activitatea noului director al Gothaer Asigurări Reasigurări se va axa pe dezvoltarea diviziei Corporate precum şi pe alte divizii sau departamente din cadrul companiei. De-a lungul carierei sale, Lucian Marin a făcut parte şi din consiliul de administraţie al PAID, a fost preşedinte al secţiunii Agro din UNSAR, membru al forumului pentru brokeri şi linii comerciale din cadrul Groupama S.A., dar a lucrat şi pentru ASIROM S.A., Garanta S.A. şi Ion Tiriac Insurance Company.

Gothaer Asigurări are 180 de angajaţi şi prime brute subscrise de 8.4 milioane de euro în 2012 (4.27 milioane în 2011). Gothaer Finanzholding AG a cumpărat pachetul majoritar al Gothaer Asigurari Reasigurari, restul de acţiuni fiind deţinute de domnii Dr. Constantin Toma, Preşedinte al Consiliului de Administraţie Gothaer Asigurări Reasigurări şi de Efraim Naimer, Membru al Consiliului de Administraţie Gothaer Asigurări Reasigurări.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gothaer-asigurari-reasigurari-numeste-un-nou-director-11339761
11339761
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.