Gorghiu: Lucrăm la majoritate, ea nu există, dar în această sesiune va fi o moţiune de cenzură

Autor: Valentina Postelnicu Postat la 08 aprilie 2015 37 afişări

Co-preşedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, miercuri, că în acest moment nu există acea majoritate care să ducă la schimbarea unui guvern, ea adăugând că ”va fi o moţiune de cenzură în această sesiune parlamentară”, strategia partidului urmând a fi stabilită la Consiliul Naţional.

”În acest moment, suntem pe ultima sută de metri cu programul de guvernare. În Consiliul Naţional îl vom vota şi îl vom pune la dispoziţie tuturor parlamentarilor. În acest moment, lucrăm la o majoritate. Ea nu există, nu vreau să păcălesc pe nimeni, în acest moment, acea majoritate parlamentară care să ducă la schimbarea unui guvern, prin susţinerea programului de guvernare al PNL nu există”, a declarat Alina Gorghiu, într-o conferinţă de presă.

Ea a ţinut să menţioneze că strategia pe această sesiune parlamentară va fi stabilită în cadrul Consiliului Naţional al PNL, care se va desfăşura la sfârşitul lunii aprilie sau începutul lunii mai.

”Strategia pe această sesiune parlamentară, când vom finaliza negocierile pe program, când vom avea majoritate şi când vom depune moţiunea de cenzură, în această sesiune, pentru că va fi o moţiune de cenzură în această sesiune, pe ce temă, vom stabili în Consiliul naţional care va avea loc la sfârşitul lunii aprilie, începutul lunii mai”, a precizat Gorghiu.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
GORGHIU,
MAJORITATE,
/actualitate/gorghiu-lucram-la-majoritate-ea-nu-exista-dar-in-aceasta-sesiune-va-fi-o-motiune-de-cenzura-14113623
14113623
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.