ACR lansează "Street View Test" - un sistem de evaluare ce foloseşte motorul Google Street View

Autor: Bogdan Angheluţă Postat la 08 aprilie 2015 98 afişări

ACR aduce o inovatie in pregatirea celor care vor sa obtina permisul de conducere, dar si in aprofundarea cunostintelor de legislatie rutiera: “Street View Test”. Primele teste auto din lume formulate pe Google Street View.

ACR lansează "Street View Test" - un sistem de evaluare ce foloseşte motorul Google Street View

Noua platforma www.streetviewtest.ro pastreaza atat formatul si numarul de intrebari dintr-un test auto traditional, cat si timpul disponibil pentru rezolvare, anunţă site-ul ACR.

Chestionarele auto formulate pe Google Street View de instructorii ACR schimba, pe de o parte, paradigma testelor clasice auto, nepropunandu-si sa le inlocuiasca, ci sa le completeze. Scopul noului tip de teste este de a prezenta intrebari formulate pe situatii reale, din viata de zi cu zi, cu care viitorii soferi se pot identifica mai bine, pentru ca au loc pe strazile pe care chiar vor conduce.

Ideea a pornit de la faptul ca imaginile din testele clasice nu surprind realitatea cotidiana. In schimb, camerele Google Street View capteaza mereu situatii relevante, care devin adevarate lectii pentru cei care se pregatesc sa-si obtina permisul de conducere, notează aceeaşi sursă.

Astfel, toata harta Google poate deveni un instrument de educatie rutiera relevant si extrem de simplu de folosit. Nu doar in Romania, ci in orice tara pe strazile careia au trecut masinile Street View.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/acr-lanseaza-street-view-test-un-sistem-de-evaluare-ce-foloseste-motorul-google-street-view-14112423
14112423
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.