Google vrea sa lanseze anul acesta libraria online Google Editions

Postat la 06 mai 2010 22 afişări

Google intentioneaza sa lanseze o librarie online anul acesta, numita Google Editions, care nu va fi dedicata unui anumit dispozitiv specific, asa cum este cazul Amazon, care comercializeaza volume digitale dedicate doar e-reader-ului Kindle, informeaza BBC News Online.

"Este o abordare diferita comparativ cu ceea ce se asteapta cititorii, iar viziunea noastra este sa punem cartile la dispozitia utilizatorilor, indiferent de dispozitivele pe care le detin acestia", a declarat Gabriel Sticker, purtator de cuvant al Google.

Pana in prezent, Google a scanat peste 12 milioane de carti, oferindu-le utilizatorilor sai o selectie mult mai mare decat rivalii sai de de piata - Apple si Amazon.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
IT&C,
Google,
,
librarie online
/actualitate/google-vrea-sa-lanseze-anul-acesta-libraria-online-google-editions-6095912
6095912
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.