Google şi-a schimbat logoul, de Ziua Pământului

Postat la 22 aprilie 2012 13 afişări

Google şi-a modificat, duminică, logoul, pentru a sărbători Ziua Pământului, numele motorului de căutare fiind scris cu straturi de flori roşii, galbene şi violet, care înfloresc în câteva secunde după deschiderea paginii.

În fiecare an, pe 22 aprilie se sărbătoreşte Ziua Pământului, apărută în Statele Unite ale Americii, într-o perioadă în care a început să se vorbească din ce în ce mai des despre mediul înconjurător. Ziua Pământului a fost iniţiată în SUA de senatorul american Gaylord Nelson şi sărbătorită prima dată pe pe 22 aprilie 1970, de circa 20 milioane de cetăţeni americani, în marea lor majoritate tineri şi foarte tineri.

Mai multe pe mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
google,
internet,
logo,
ziua pamantului
/actualitate/google-si-a-schimbat-logoul-de-ziua-pamantului-9558270
9558270
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.