Google îşi schimbă setările de securitate la 1 martie. Cum să vă ştergeţi istoricul căutărilor - FOTO

Postat la 25 februarie 2012 31 afişări

De la 1 martie, Google va schimba politica de securitate a utilizatorilor săi, urmând să păstreze şi să folosească datele personale ale acestora. Dar înainte ca vârsta, sexul sau localitatea unui utilizator să apară într-un profil creat de companie, utilizatorii îşi pot şterge tot istoricul căutărilor pe Google.

În acest scop, intraţi pe site-ul Google şi accesaţi-vă contul. După ce v-aţi logat, daţi click pe opţiunea "Account Settings" (setările contului). Apoi căutaţi opţiunea "Services" (servicii) unde veţi găsi o căsuţă intitulată "View, enable or disable web history" (Vizionaţi, activaţi sau dezactivaţi istoricul web). Daţi clic pe această căsuţă.

Ultimul pas pe care trebuie să-l faceţi este să daţi click pe opţiunea "Remove Web History" (Ştergeţi istoricul web).

Mai mult pe www.mediafax.ro.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/google-isi-schimba-setarile-de-securitate-la-1-martie-cum-sa-va-stergeti-istoricul-cautarilor-foto-9343934
9343934
comments powered by Disqus

ALEPH STORY: Piaţa imobiliară fierbe: Preţurile apartamentelor cresc de la o lună la alta. O discuţie cu Dana Ciriperu, Ziarul Financiar şi Dan Pavel, Aleph News

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.