Google îi dedică un logo lui Freddie Mercury la 65 de ani de la naşterea acestuia

Autor: Anca Arsene-Barbulescu Postat la 05 septembrie 2011 20 afişări

Google sărbătoreşte aniversarea a 65 de ani de la naşterea lui Freddie Mercury printr-un logo inedit care prezintă o scurtă animaţie având drept coloană sonoră melodia celebră “Don’t stop me now”.

Legendarul cântăreţ al formaţiei britanice Queen, Freddie Mercury, s-a născut pe 5 septembrie 1946 în Stone Town, Zanzibar, şi a decedat pe 24 noiembrie 1991.

Logo-ul este unul dintre cele mai interesante de până acum ale Google, alături de logo-ul dedicat jocului Pac Man, care permitea utilizatorilor să se joace pe prima pagină a companiei, cel pentru Jules Verne, cu submarinul care putea fi manevrat, sau chitara interactivă dedicată Les Paul, pe care utilizatorii puteau compune propia melodie.

Google se foloseşte de această metodă pentru a sărbători diverse evenimente importante precum sărbători sau aniversări importante.

Urmărește Business Magazin

Am mai scris despre:
Freddie Mercury,
Google,
naşterea
/actualitate/google-ii-dedica-un-logo-lui-freddie-mercury-la-65-de-ani-de-la-nasterea-acestuia-8698999
8698999
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.