Gimnastică: Cătălina Ponor, două medalii de aur în finalele pe aparate la Campinatele Naţionale

Postat la 03 iulie 2016 667 afişări

Campionatele Naţionale de Gimnastică, desfăşurate în acest weekend la Cluj, s-au încheiat cu finalele pe aparate, iar Cătălina Ponor, Andrei Muntean şi Marian Drăgulescu au cucerit câte două medalii de aur.

În concursurile feminine, întreaga atenţie a fost pe duelul dintre Cătălina Ponor şi Larisa Iordache, în contextul în care cele două sportive se află într-o luptă directă pentru locul disponibil al gimnasticii feminine la Jocurile Olimpice de la Rio (5-21 august). Cele două mari sportive ale României au fost concurente doar în finala de la bârnă. La paralele nu a participat Cătălina Ponor, în timp ce la sol s-a retras Larisa Iordache, după ce a acuzat ceva probleme medicale, în urma evoluţiei în finala de la paralele.

Citiţi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gimnastica-catalina-ponor-doua-medalii-de-aur-in-finalele-pe-aparate-la-campinatele-nationale-15515712
15515712
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.