Mesajul unui politician britanic pentru români, după ce a aflat de campania „Romanians Adopt Remainians”

Autor: Raluca Pancu, Cristina ANDREI Postat la 04 iulie 2016 2406 afişări

Mesajul unui politician britanic pentru români, după ce a aflat de campania „Romanians Adopt Remainians”

„Ţara noastră este în haos, suntem într-o situaţie foarte dificilă”. Aşa ar rezuma europarlamentarul britanic Julie Ward săptămâna care a trecut de când cetăţenii Regatului Unit au votat pentru ieşirea din Uniunea Europeană. După reacţiile dure şi protestele masive, singurul lucru care mai poate scoate Marea Britanie din criză este empatia, crede oficialul englez.

Campania „Romanians Adopt Remainians” a ajuns rapid şi în Parlamentul European, dovadă că europarlamentarul britanic, membru al Partidului Laburist şi al Alianţei Progresiste a Liberalilor şi Democraţilor pentru Europa, a aflat despre ea la puţin timp după lansare.

Află aici mesajul unui politician britanic pentru români, după ce a aflat de campania „Romanians Adopt Remainians”

Urmărește Business Magazin

/actualitate/mesajul-unui-politician-britanic-pentru-romani-dupa-ce-a-aflat-de-campania-romanians-adopt-remainians-15515424
15515424
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.