Gilles Antoine este noul country general manager al L’Oréal România

Autor: Ioana Mihai Postat la 13 februarie 2012 293 afişări

L’Oréal România anunţă numirea lui Gilles Antoine în funcţia de country general manager, care îi urmează în funcţie lui Richard Matalon.

După patru ani în care a condus compania L'Oréal România, Richard Matalon şi-a încheiat mandatul în această ţară şi a primit noi responsabilităţi în cadrul grupului L'Oréal, continuându-şi astfel cariera internaţională.

Gilles Antoine şi-a început cariera în urmă cu 17 ani în cadrul L'Oréal Franţa, în domeniul vânzărilor. Cariera sa internaţională în cadrul grupului a început în urmă cu peste zece ani. Traseul său profesional include numără ţări precum Mexic (unde a ocupat funcţia de sales director pentru divizia de produse publice), Brazilia (commercial director pentru Zona America Latină, divizia de produse publice) şi Venezuela. În Venezuela, Antoine a reuşit, în calitate de general manager al diviziei de produse publice, să dubleze cifra de afaceri în trei ani, într-un context economic complex. În 2009, el a revenit în Franţa pe poziţia de deputy general manager pentru Zona America Latină, având responsabilitatea activităţilor comerciale şi de dezvoltare a unui număr de ţări precum Peru, Columbia şi ţările din America Centrală.

De la începutul acestui an, Gilles Antoine devine noul director general al L'Oréal în România, conducând afacerile locale ale grupului şi ocupându-se de managementul celor trei divizii şi nouă branduri prezente pe piaţa locală.

"Sunt convins că această ţară are un potenţial extraordinar de creştere. 2012 promite să fie un an foarte interesant, cu noi lansări şi produse excepţionale care ne vor întări legătura cu consumatorii noştri!", a declarat Gilles Antoine. În România, L'Oreal este prezentă pe piaţă de peste 14 ani şi are peste 130 de angajaţi.

Urmărește Business Magazin

/actualitate/gilles-antoine-este-noul-country-general-manager-al-l-or-al-romania-9230606
9230606
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.