Ghita face publica o inregistrare in care Vintu il ameninta: Am vrut sa iti aplic lectia maxima

Postat la 21 aprilie 2011 11 afişări

Sebastian Ghita, managerul Realitatea TV, a facut publica inregistrarea unei discutii din 2 aprilie avuta cu Sorin Ovidiu Vintu, in masina acestuia si in care acesta il ameninta si declara ca a facut "eforturi disperate sa nu se dea in fapt de unde vine si cine e".

"Eu vin dintr-o mahala tiganeasca, de prin parnai, din prin contrabanda cu de-astia. Eu am facut efoturi disperate sa nu ma dau in fapt de unde vin si cine sunt", ii spune Vintu lui Ghita, intr-o discutie "pe sleau, pe sleau", motiv pentru care spune ca a venit la intalnire cu o masina "care nu e monitorizata de SRI". Vintu ii precizeaza lui Ghita ca nu il inregistreaza. "Discutam ca intre doi baieti: un golan batran si unul tanar", spune Vintu, iar Ghita intreaba: "Eu?", apoi chicoteste. "Ti-am dat doua lectii. Te-ai bazat pe forta, ti-am aratat ca ma p.. pe tine cu forta ta", continua Vintu.

Cititi mai multe pe www.mediafax.ro

Urmărește Business Magazin

/actualitate/ghita-face-publica-o-inregistrare-in-care-vintu-il-ameninta-am-vrut-sa-iti-aplic-lectia-maxima-8178083
8178083
comments powered by Disqus

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.bmag.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi in această pagină.